EN FR
 

Provincie Pakistan: nieuwe provinciale raad

Januari 2021

Het was een vreugde voor de provincie Pakistan dat hun nieuwe provinciale raad kon worden geïnstalleerd. De opiniepeiling, die begin januari plaatshad, werd online gevoerd, gefaciliteerd door zusters Deepthika Silva en Roshni Barla.

Na een tijd van gebed en beschouwing om tot onderscheiding te komen werd zuster Victoria Rehmat aangeduid als nieuwe provinciale overste.
Haar vier raadszusters zijn: zusters Genevieve Ram Lal, Samina Anwar, Clara Sharif en Maria Shaukat.

Op 12 januari 2021 werd de nieuwe raad online geïnstalleerd tijdens een mooie gebedsdienst in het provincialaat in Lahore. De algemeen overste, zuster Lucy Jacob, bevestigde de aanstelling online vanuit Brussel. Ook de Pakistaanse zusters die niet in Lahore aanwezig konden zijn (zuster Jamila Hameed in het IAN in de Filippijnen en zuster Noreen Fazal in Melle in België) en de leden van de algemene raad evenals andere huisgenoten van het generalaat konden de installatie virtueel bijwonen.

Dit was de eerste keer voor onze congregatie dat een opiniepeiling voor en de installatie van een bestuur virtueel moesten gebeuren.

JPEG - 189.1 kB

Van links naar rechts: Zr. Maria Shaukat, Zr. Clara Sharif, Zr. Samina Anwar, Zr. Genevieve Ram Lal en Zr. Victoria Rehmat


Nieuws

Eeuwige Geloften van Zr Charitine Impuhwe in Gent

Zalig feest van het Heilig Hart !


Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, gelieve ons uw e-mailadres achter te laten: