EN FR
 

Eeuwige geloften van zr. Abida Maryam Boota

Provincie van Pakistan

Op 24 april 2021 sprak zuster Abida Maryam haar eeuwige geloften van maagdelijkheid, armoede en gehoorzaamheid uit en werd zo geprofest als Zuster van Liefde van Jezus en Maria.

De plechtigheid werd gevierd in het Sacred Heart Convent te Lahore. De voorganger was Mgr. Sebastian Shaw, die ook de homilie hield.

Naast de leden van haar religieuze congregatie, waren ook haar familieleden aanwezig bij deze viering. Door de restricties omwille van Covid 19 in ons land konden slechts weinig mensen deze ceremonie bijwonen. Jammer genoeg waren er ook weinig zusters aanwezig, omdat velen ziek waren door het virus.

We danken zr. Victoria Rehmat, provinciale overste, de communiteit van Lahore en de vormingsgemeenschap voor de organisatie.

Zr. Abida koos het thema “Doe wat Hij u zal zeggen zal”. Het is een uitnodiging om altijd aandacht te hebben voor de stem van Jezus en het werk te doen wat Hij wil dat ze zou doen. Vertrouwend gaat zij haar weg en haar enig verlangen is om verenigd met God te leven en een leven te leiden dat gewijd is aan de liefde tot de naaste en dit in kuisheid, armoede en gehoorzaamheid. Dit was haar verlangen tot nog toe en wij bidden dat dit ook het verlangen mag blijven in heel haar godgewijd leven. Voor nu en voor altijd.

JPEG - 302.4 kbNieuws

Professie in Rwanda

Eeuwige Geloften in India


Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, gelieve ons uw e-mailadres achter te laten: