EN FR
 

Recent nieuws

30/07/2021

Overstroming in Gurgaon – India

Drie dagen gietende regen dompelden het noviciaat in Gurgaon (Delhi Provincie) in een watervloed. Op de gelijkvloerse verdieping steeg het water tot aan het plafond. Zusters, novicen en postulanten moesten hun toevlucht zoeken op de eerste verdieping. Gelukkig hield het op met regenen na twee dagen tot ieders opluchting. Het zal een titanenwerk zijn om het huis weer bewoonbaar te maken.

 

Intrede in het noviciaat

28 juli was een vreugdevolle dag toen 4 postulanten hun noviciaat in Ranchi begonnen. Het zijn Anjuliya Pradhan, Alice Kerketta, Anupa Kujur en Beronica Bada. We wensen hun alle mogelijke geluk en zegen van de Heer bij het begin van hun vormingstijd. Mogen ze toenemen in Evangelische deugd en wijsheid van het charisma van de Congregatie!

Beronica Bada, Alice Kerketta, Anupa Kullu, Anjuliya Pradhan

 

VAR 2021

Nu de VAR/21 voor de deur staat is het Algemeen Bestuur druk in de weer met het klaarmaken van de laatste fase van het voorbereidend werk. Vermits virtuele vergaderingen voor ons allemaal iets nieuw is, volgen de leden van de VAR een test om te leren, geleid door Sr Kim Chi. De sessie van vandaag was een ijsbreker en de meesten hebben hun eerste schrik en zenuwachtigheid overwonnen. Zulke uitdagingen van de virtuele wereld overwinnen is inderdaad geen kleinigheid.

 Nieuws

Eeuwige Geloften van Zr Charitine Impuhwe in Gent

Zalig feest van het Heilig Hart !


Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, gelieve ons uw e-mailadres achter te laten: