EN FR
 

Recent nieuws

Intrede in het postulaat

Op 6 augustus 2021 mocht de Provincie Ranchi negen nieuwe postulanten verwelkomen. Het zijn Gloria Bilung, Alka Surin, Nikita Lakra, Anastasia Hunni Purty, Sunita Laguri, Sandhya Kerketta, Beli Kujur, Niketa Tirkey en Anusha Hasda. Wij bidden dat de Heilige Geest hen mag begeleiden en leiden op hun vormende reis. Mogen zij de vreugde ontdekken van het volgen van Christus en groeien in de deugden van het Evangelie en in het charisma van de Congregatie!

PNG - 2.2 Mb

Van links naar rechts: Gloria Bilung, Alka Surin, Nikita Lakra, Anastasia Hunni Purty, Sunita Laguri, Sandhya Kerketta,Beli Kujur, Niketa Tirkey en Anusha Hasda.

Eerste geloften

Op 14 augustus 2021 hebben twee novicen Anna Tran Thi Kim Thanh en Maria Nguyen Que Tram, uit de regio van "Onze Lieve Vrouw van La Vang" in Vietnam, hun eerste geloften uitgesproken in het Internationaal Noviciaat op de Filippijnen. Vanwege de pandemie konden zij nog niet terugkeren naar Vietnam, maar de zusters van de regio, hun familie en vrienden konden de viering bijwonen, die live werd uitgezonden op Facebook.

Met vreugde en dankbaarheid feliciteren wij hen van harte. Wij wensen hen het allerbeste en verzekeren hen van onze gebeden.

Van links naar rechts: Zr. Maria Nguyen Que Tram en Zr. Anna Tran Thi Kim Thanh

PNG - 906 kb Video van de eerste geloften :

-----------------------------------------------------------------


Nieuws

Eeuwige Geloften van Zr Charitine Impuhwe in Gent

Zalig feest van het Heilig Hart !


Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, gelieve ons uw e-mailadres achter te laten: