EN FR
 

Recent nieuws

23 januari 2022

  • Op 15 januari 2022 keerde Sr Valsam Jose terug in het Generalaat na de begrafenis van haar jongere broer, overleden in India. Eerst bracht ze nog enkele dagen verlof door in haar familie. Het was een vreugde elkaar weer te zien in het nieuwe jaar, nu ze weer is aangemoedigd en met nieuwe energie haar taak kan opnemen.
  • Zoals jullie reeds vernamen werd de Belgische Zuidprovincie omgevormd tot “Communauté Belgique-Sud”, met Sr Anne-Marie Berckmans als canoniek Overste. De officiële installatie als Canoniek Overste had plaats op 15 januari 2022 in St.-Servais en op 16 januari in de home Neufvilles. Sr Cécile Ndaya werd afgevaardigd door de Algemeen Overste voor die gelegenheid.

We bieden haar onze oprechte en warme gelukwensen voor deze nieuwe opdracht! We zijn dankbaar dat Zr Anne-Marie deze zware verantwoordelijkheid aanvaardt en wensen haar een zinvolle zending in de wijngaard van de Heer.

PNG - 1.1 MB

  • Momenteel zijn de benoemingsprocessen van de provinciale teams aan de gang in de Congregatie. Op dit moment is de Provincie Delhi aan de beurt. De installatie van het nieuwe leidersteam had plaats op 23 januari 2022 met een mooie gebedsviering. Heel wat zusters konden eraan deelnemen, vermits het online kon gevolgd worden. De leden van het nieuwe team zijn:

- Zr. Lucy Emmanuel Punnamukalel (Provinciaal Overste)

- Zr. Moly Augustine Vavukatt

- Zr. Kiran Kispotta

- Zr. Vandana Jose Kocholickal

- Zr. Vineetha Miranda.

We wensen hen een vruchtbaar apostolaat.

PNG - 3.8 MB

Van links naar rechts : Zr. Vineetha Miranda, Sr. Kiran Kispotta, Zr. Lucy Emmanuel Punnamukalel (Provinciaal Overste), Zr. Moly Augustine Vavukatt en Zr. Vandana Jose KocholickalNieuws

Professie in Rwanda

Eeuwige Geloften in India


Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, gelieve ons uw e-mailadres achter te laten: