EN FR
 

Paasweek in het Generalaat

23 april 2022

Paasviering

Na de lange periode van de Vasten mochten we onze tocht naar Pasen afronden en opgaan naar God in vertrouwend gebed voor al wie lijdt in deze wereld.

Vóór de Paaswake op Witte Donderdag hielden we in de gemeenschap het gezamenlijk avondmaal, waarna ieder van ons vrij was om, naar keuze, de viering bij te wonen in één of andere parochie in Brussel. Dat was ook zo voor Paaszondag.
De Viering begonnen we in onze feestelijk versierde kapel. Ook in de verschillende parochies van de stad werd Pasen plechtig ingeluid met de vreugdevolle paasklokken.

De Verrezen Heer is in ons midden met zijn vrede, vreugde en hoop!

Een gezamenlijke ontspanning

Twee jaar geleden hadden we reeds een uitstap gepland: we verheugden ons al, want we zouden naar Keukenhof in Holland gaan, maar… Covid-19 strooide roet in het eten…

Nu leek de situatie toch wat beter en zo kon onze droom toch wat reëler worden. En op woensdag 20 april zette de karavaan van het Generalaat zich, na het morgengebed, rond 7u30 in beweging.
Het werd een schitterende zonovergoten dag. We wandelden, genoten en ‘contempleerden’ en bewonderden de helgekleurde tulpen en de vele andere bloemen. s’ Avonds waren we wel moe, maar dankbaar voor Gods wondermooie schepping!

JPEG - 977.5 kB

Zr. Anne-Marie Berckmans, die ons huis kent, kwam een oogje in het zeil houden tijdens onze afwezigheid. We waren haar zeer dankbaar.

Canoniek bezoek van Zr. Lucy Jacob aan de Engels-Ierse Regio

Zr. Lucy zal haar canoniek bezoek aan de Regio afleggen van 23 april tot 7 mei 2022. We wensen haar een voorspoedige reis en verblijf en bidden voor een deugddoende zending bij onze zusters.Nieuws

Eeuwige Geloften in India

Sluiting van het 125-jarig jubileum van de Provincie Pakistan


Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, gelieve ons uw e-mailadres achter te laten: